***

Pasje, fascynacje, inspiracje, wariacje. Radosna twórczość.

Wszystko, co moja głowa wymyśli, a dłonie stworzą.

***

środa, 13 listopada 2013

kurki w śmietanie na plackach ziemniaczanych

Kurki - odsłona druga, najlepsza. Świeży, kwaskowaty, śmietanowy sos z wyrazistym boczkiem i toną koperku pasował do kurek jak nic. Aż za nim tęsknię. Musiałam Wam to wyznać.

[przepis podkradłam stąd: KLIK, odsyłam.]





3 komentarze:

  1. oj jojoj podziel się kurkami
    A tak wg to zjadłabym, wygląda pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale pyszności... aż mnie w dołku zassało :P

    OdpowiedzUsuń
  3. ale mi narobiłaś apetytu! wyglądają... wybornie:D

    OdpowiedzUsuń

Każde dobre słowo wnosi radość w to, co robię.
Dziękuję.